Υλικά
- ½ Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (φαρίνα)
- 1 ποτήρι του νερού χυμό πορτοκάλι
- 1 ποτήρι του νερού καλαμποκέλαιο ή ηλιέλαιο (τα ποτήρια να είναι ίδιου μεγέθους)
- 100g τυρί
- 100g ελιές ψιλοκομμένες
- 1 πιπεριά ότι χρώμα θέλετε
- 1 ταψί με λαδόκολλα
Κάνουμε περίπου είκοσι με εικοσιτέσσερα τεμάχια
Χρόνος ψησίματος στα 30΄ανάλογα με το φούρνο.
Επί του έργου
Σε ένα μικρό λεκανάκι ρίχνουμε όλα τα υλικά μας και τα ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν για λίγα λεπτά.
Πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια πατώντας ελαφρώς από επάνω να πλατειάσει λίγο.
Πριν ξεκινήσουμε ανοίγουμε τον φούρνο μας στους 175 με 180 βαθμούς πάνω κάτω αντίσταση.
Ψήνουμε για περίπου 30 λεπτά και μέχρι να ροδίσουν.