close
                            Υλικά 
  • 2        Χταπόδια μεσαία
  • 1        Φλιτζάνι τσαγιού λάδι
  • 1        Φλιτζάνι τσαγιού κόκκινο κρασί
  • 1/2   Φλιτζάνι τσαγιού ξύδι
  • 1/2   κ.γ   Ζάχαρη
  • 2-3  Φύλλα δάφνης

Καθαρίζετε και πλένετε καλά τα χταπόδια και τα βράζετε μέχρι να μαλακώσουν,ρίχνετε το φλιτζάνι με το λάδι και το αφήνετε να τσιγαριστεί μετά ρίχνετε και το κρασί μαζί με το ξύδι και τα δαφνόφυλλα και την ζάχαρη μαζί με το ζουμί από το χταπόδι και το αφήνετε να βράσει μέχρι να δέσει η σάλτσα του.

Ανδρέας

The author Ανδρέας

Ο Ανδρέας είναι ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας www.bambakia.gr, ο οποίος διετέλεσε και πρόεδρος τους Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Βαμβακιάς Θεσσαλονίκης, για 3 χρόνια. Ασχολείται με τα κοινά και με την Βοτανολογία, ενώ ότι γράφει το έχει δοκιμάσει και ίδιος

Leave a Response