Υλικά
- 2 Χταπόδια μεσαία
- 1 Φλιτζάνι τσαγιού λάδι
- 1 Φλιτζάνι τσαγιού κόκκινο κρασί
- 1/2 Φλιτζάνι τσαγιού ξύδι
- 1/2 κ.γ Ζάχαρη
- 2-3 Φύλλα δάφνης
Καθαρίζετε και πλένετε καλά τα χταπόδια και τα βράζετε μέχρι να μαλακώσουν,ρίχνετε το φλιτζάνι με το λάδι και το αφήνετε να τσιγαριστεί μετά ρίχνετε και το κρασί μαζί με το ξύδι και τα δαφνόφυλλα και την ζάχαρη μαζί με το ζουμί από το χταπόδι και το αφήνετε να βράσει μέχρι να δέσει η σάλτσα του.