Παντζάρια σε Βάζο για Συντήρηση

Για να έχετε παντζάρια έτοιμα για όλον τον χρόνο. Αν και υπάρχουν παντζάρια όλο το έτος και μπορούμε να τα έχουμε φρέσκα για την σαλάτα μας, παρόλα αυτά συνηθίζεται να κάνουμε κονσέρβα και να έχουμε έτοιμη το χειμώνα την παντζαροσαλάτα μας.

Related Post

Το καλοκαίρι που θα έχετε στον κήπο σας παντζάρια, το περίσσευμα που δεν καταναλώσετε ή από αυτά που θα σας δώσει ο καλός φίλος ή γείτονας κάντε στο βάζο συντήρηση για όλον τον χειμώνα. Θα πετύχετε την συνταγή σας βλέποντας το video που ανέβασα.

Μπορείτε επίσης να καθαρίσετε την φλούδα και στην συνέχεια να τα βράσετε και κατευθείαν να τα βάζετε στο βάζο και να προσθέτετε από το νερό που βράζει. Αυτό που έχει σημασία είναι να μπαίνουν ζεστά στα βάζα και το νερό να είναι καυτό. Σας εύχομαι καλή επιτυχία.

Ανδρέας: Ο Ανδρέας είναι ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας www.bambakia.gr, ο οποίος διετέλεσε και πρόεδρος τους Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Βαμβακιάς Θεσσαλονίκης, για 3 χρόνια. Ασχολείται με τα κοινά και με την Βοτανολογία, ενώ ότι γράφει το έχει δοκιμάσει και ίδιος
Σχετικά Άρθρα

This website uses cookies.