Υλικά
1 κιλό πατάτες
2 αβγά
400 γραμ. τυρί τριμμένο
2 κρεμμύδια τριμμένα
8 φιλαράκια μαϊντανό
δυόσμο 2 κουταλιές της σούπας
αλατι, πιπέρι,σκόρδο προαιρετικά
αλεύρι όσο παίρνει
Εκτέλεση
Το μυστικό είναι η σωστή ποσότητα στο αλεύρι, για να μην σκορπίσουν οι πατατοκεφτέδες στο τηγάνισμα. Τηγανίστε έναν δοκιμαστικά και ανάλογα συμπληρώστε στην ζύμη λίγο ακόμη αλεύρι. Η ζύμη να είναι προς το σφιχτό. χρησιμοποιείστε αλεύρι για όλες τις χρήσεις.