close
Απόψεις

Συμπαράσταση στους αγανακτισμένους πολίτες

Η σελίδα συμπαρίσταται στο κίνημα των αγανακτισμένων πολιτών γιατί είναι κίνημα λαού και αγανάκτηση πολιτών που εκφράζετε με αυτόν τον ειρηνικό τρόπο μακριά από χρώματα και έξω από κομματικές  αντιλήψεις,  απαξιώνοντας διαχρονικά όλους τους πολιτικούς που ενταγμένοι μέσα σε ένα σύστημα σάπιο και σαθρό, κατέστρεψαν και έκαναν έναν περήφανο λαό αγωνιστή και εργατικό σε υποχρεωτικά άνεργο και πεινασμένο χωρίς οράματα , για αυτόν και τα παιδιά τους.

Κατηγορούμε τους δήθεν φίλους ευρωπαίους και μη, που με την τακτική του διαίρει και βασίλευε, μας έφεραν στο σημερινό χάος.

Κατηγορούμε αυτούς τους δήθεν φίλους που εσκεμμένα υπηρετώντας την λογική του δώσε – δώσε και αν μπορείς κλέψε κατάφεραν να κλέψουν το σημαντικότερο, από έναν λαό, την ελπίδα, που χωρίς αυτήν δεν μπορείς να ζεις , να αναπνέεις ελεύθερα και να κάνεις τα όποια όνειρά σου.

Αντιστεκόμαστε ειρηνικά βγάζοντας κραυγή αγωνίας στους δολοφόνους των λαών  λέγοντάς τους, φτάνει ποια, μην σταυρώνετε έναν λαό που όταν τον χρειαζόσασταν,  στα δύσκολα στάθηκε δίπλα σας πολεμώντας και τώρα τον πετάτε στα απόβλητα σας.

Είμαστε λαός ανάδελφος,  μα όχι ηλίθιος, δεν δεχόμαστε να πληρώσουμε χρέη που δεν κάναμε εμείς. Απαιτούμε τις πολεμικές αποζημιώσεις από την Γερμανία για να αντιστραφούν οι ρόλοι του καλού και του κακού.

Για να έχει αυτή το έλλειμμα και όχι εμείς, δεν θέλουμε ξανά το Γ΄ Ράιχ στην πόρτα μας, ούτε το Δ.Ν.Τ. το οποίο ήρθε μόνο και μόνο για να μην χάσουν ούτε ένα ευρώ οι τοκογλύφοι που πίνουν το αίμα του λαού.

Απαιτούμε να δικαστούν όλοι οι πολιτικοί που ενεπλάκησαν σε σκάνδαλα και μας έφεραν στο τραγικό σήμερα.

Απαιτούμε να κατασχεθούν οι περιουσίες τους και ας έχουν μεταβιβαστεί σε τρίτους.

Απαιτούμε να μην επιτραπεί με νόμο να ξανακατέβει κανένας παλαιός βουλευτής και να μην γίνονται οι βουλευτές , υπουργοί και υφυπουργοί.

Τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι και αυτός  που αποδείξει το αντίθετο ας βγει από αυτό.

Θέλουμε να πληρώσουμε τα χρέη που μας ανήκουν και όχι τα χρέη στους τοκογλύφους.

Αντισταθείτε και σηκωθείτε από τους καναπέδες σας, μην περιμένετε οφέλη χωρίς αγώνα, μιλήστε με την συνείδηση σας και δώστε απαντήσεις στα ερωτήματα σας.

Είμαστε πολλοί, ας λειτουργήσουμε μαζικά σαν ένας,  για το κοινό καλό και το μέλλον των παιδιών μας, μα και το δικό μας.

Ας μην δεχτούμε να πληρώνουμε ακόμη και την ανάσα μας, γιατί δεν θα έχουμε χρήματα ούτε για αυτό.

Στο τέλμα που μας έφεραν ποιο κάτω δεν υπάρχει, άρα δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε παρά μόνο να κερδίσουμε.

Και για να μην παρεξηγηθώ γράφω  πως είμαι υπέρ της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, και αν κάποιοι βουλευτές διαμαρτύρονται και δήθεν ντρέπονται, για κάποια αστεία επεισόδια και κάποια πλαστικά μπουκάλια που πετάχτηκαν, ας ντρέπονται πρώτα για τον εαυτό τους, τους συναδέλφους τους και όλους αυτούς που πέρασαν από την βουλή και μας έφεραν στο χείλος του γκρεμού για να χορέψουμε υποχρεωτικά τον χορό του Ζαλόγγου.

Αγωνιστείτε και διεκδικήστε,  αυτά που με κόπο αποκτήσατε.

Φιλικά

Ασλανίδης Ανδρέας

Ανδρέας

The author Ανδρέας

Ο Ανδρέας είναι ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας www.bambakia.gr, ο οποίος διετέλεσε και πρόεδρος τους Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Βαμβακιάς Θεσσαλονίκης, για 3 χρόνια. Ασχολείται με τα κοινά και με την Βοτανολογία, ενώ ότι γράφει το έχει δοκιμάσει και ίδιος

Leave a Response