close

   Τα Υλικά που θα χρειαστείτε

 

500 γρ. κρέας μοσχαρίσιο ή χοιρινό

ένα μέτριο λάχανο ψιλοκομμένο

λίγες πατάτες κομμένες σε πολύ μικρά κομματάκια

2-3 καρότα

ένα μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

μία καυτερή πιπεριά

αλάτι (όσο πάρει)

1-2 τομάτες λιωμένες στο μπλέντερ

 

Εκτέλεση

Σε μία κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμυδάκι μέσα σε ελαιόλαδο, μέχρι να ροδίσει. Έπειτα προσθέτουμε το κρέας και το τσιγαρίζουμε μαζί με την πιπεριά μέχρι να μαλακώσει καλά το κρέας. Ύστερα προσθέτουμε νεράκι μαζί με τις πατάτες , και τα καρότα (αφού τα έχουμε ψιλοκόψει) και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το αλάτι και το λάχανο και τα αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί μέχρι να λιώνει το κρέας και η πατάτα να έχει μαλακώσει αρκετά. Ύστερα προσθέτουμε τον τοματοχυμό και το αφήνουμε να πάρει άλλη μία βράση και είναι έτοιμο.   

Ανδρέας

The author Ανδρέας

Ο Ανδρέας είναι ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας www.bambakia.gr, ο οποίος διετέλεσε και πρόεδρος τους Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Βαμβακιάς Θεσσαλονίκης, για 3 χρόνια. Ασχολείται με τα κοινά και με την Βοτανολογία, ενώ ότι γράφει το έχει δοκιμάσει και ίδιος

Leave a Response