Καρτόβε κοφτέδες (Κεφτέδες με κιμά και πατάτες)

Συστατικά

  1. 1 κιλό πατάτες βραστές1/4 κιλό κιμά
  2. ½ κρεμμύδι τριμμένο
  3. 1 αυγό, 1/8 κασέρι τριμμένο
  4. ½ ποτήρι σουσάμι
  5. αλάτι, πιπέρι λάδι για το τηγάνι.

[divider]

Σχετικά Άρθρα

Εκτέλεση

Λιώνουμε τις πατάτες και στη συνέχεια τις ανακατεύουμε με τον κιμά, το κρεμμύδι, τ’ αυγά, τ’ αλάτι, το πιπέρι και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Αφού σφίξει το μείγμα πλάθουμε μικρά πιτάκια και έπειτα τα γεμίζουμε με λίγο κασέρι, τα κλείνουμε με τα δάχτυλα, τα κάνουμε με τις παλάμες στρογγυλά, τα τυλίγουμε τέλος, με σουσάμι και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.

Ανδρέας: Ο Ανδρέας είναι ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας www.bambakia.gr, ο οποίος διετέλεσε και πρόεδρος τους Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Βαμβακιάς Θεσσαλονίκης, για 3 χρόνια. Ασχολείται με τα κοινά και με την Βοτανολογία, ενώ ότι γράφει το έχει δοκιμάσει και ίδιος

This website uses cookies.